Loading

Om oss

WE WORK FOR BEST RESULTS

Om Oss

Bjerke Royal Renhold AS har levert renholdstjenester til store og små bedrifter i Stavanger og hele Østlandsområdet siden 2014.

Selskapets nøkkelpersoner har lang og bred erfaring innen renhold.

Våre driftsledere sørger for å kvalitetssikre vårt arbeid ute hos kunden. Våre nøkkelpersoner samt renholdere har gjennomført kurs om kvalitetsrenhold, etter standard NS-INSTA 800.

Vi har også medarbeidere som har gjennomført sikkerhetsopplæring og kompetansebevis for bruk av lift, slik at arbeid i høyden ikke byr på problemer ved f.eks. utvendig vinduspuss

//bjerkeroyal.no/wp-content/uploads/2019/04/om-oss.jpg

Bjerke Royal Renhold AS er miljøsertifiserte gjennom Miljøfyrtårnet.

StartBANK sørger for at du som innkjøper av renholdstjenester får tilgang til relevant, kontrollert og oppdatert leverandørinformasjon, slik som CSR- og HMS-standarder, produkter og tjenester.

Vi jobber for å skape et godt arbeidsmiljø for våre ansatte, dette gjør i samarbeid med vår bedriftshelsetjeneste. Det at våre ansatte trives på jobb er viktig for oss.

Our clients help us to strive for more

Kundeomtaler.

«Godt gjennomført jobb, innenfor avtalt omfang og tid. Ikke den billigste av tilbudene, men opplevde firmaet som seriøst og serviceinnstilt. Hadde fornøydhetsgaranti. Stort pluss for at man i tilbudet redegjorde for at de ansatte har ryddige arbeids- og lønnsforhold. Ba om dokumentasjon om dette, det ble levert umiddelbart. Det gjorde mitt valg enkelt!»

Emilie Jewell

Product Manager et Inc.

Our clients help us to strive for more

Kundeomtaler.

«Bedriften var raske til å svare, hadde en god pris og gjorde et utmerket arbeid til avtalt tid. De var lett å få tak i når jeg hadde spørsmål, og de som utførte arbeidet hos oss var blide, hyggelige og effektive»

Michael Romero

BusinessMan «Owners»

Our clients help us to strive for more

Kundeomtaler.

«Alt gikk som avtalt. Ingen problemer»

Christian Conner

BusinessMan «Indesit»

previous arrow
next arrow
Slider
Ensyne
Mugs
Aigo
Eight
Madwise
Miel
Kitchen Sink
Look
Ionc